Gebruikersovereenkomst zelfhosting.com

Na registratie van een domeinnaam en/of webhosting, krijgt u een bevestiging via mail. Deze mail bevat ook de betalingsgegevens. Betaling is enkel mogelijk via overschrijving. Na het ontvangen van deze betaling, wordt uw domeinnaam en/of webhosting geactiveerd.

Indien u een transfer doet van een domeinnaam, moet u bij uw vorige webserver de EPP-code van dit domein opvragen. Deze is verplicht om u deze te geven.

Een domeinnaam en/of webhosting dient steeds jaarlijks verlengd te worden.

40 dagen voor het verlopen van een domeinnaam en/of webhosting, ontvangt u een mail met de vraag of u de domeinnaam en/of webhosting wil verlengen. U kan dan ook een ander pakket (meer/minder webruimte kiezen). Dit bepaalt vervolgens de prijs. Dit is het moment dat u uw domeinnaam en/of webhosting kan annuleren. In dat geval vervalt uw domeinnaam en/of webhosting (en dus ook uw website). In geval van verlenging, ontvangt u automatisch de bijhorende factuur. U ontvangt deze factuur een week voor het vervallen van uw domeinnaam en/of webhosting.

U kan ten alle tijden een upgrade doen van uw pakket. Zo kan u kiezen voor een hoger pakket, waardoor u extra webruimte en mogelijkheden krijgt. U ontvangt vervolgens een factuur, die gebaseerd is op het aantal dagen, waarvoor u de upgrade wenst (dus niet voor het volledige jaar).

Het is mogelijk om te werken via installatron. Zo kan u eenvoudig Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, Prestashop, Moodle en nog veel meer installeren op uw webruimte. U krijgt overigens toegang tot directAdmin, waarmee u uw webruimte kan beheren.

Adult content is niet toegestaan op uw webruimte.

U kan zelf ten alle tijden een backup maken van uw webruimte en dus van uw website. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk. Indien u uw site via installatron installeerde, kan u ook via installatron een backup maken. Let op: deze backups nemen ook de nodige webruimte in.

De minimale contractduur is 1 jaar. De consument beschikt nier over het recht om van een aankoop af te zien.

Door het gebruik van Zelfhosting.com webhosting service, gaat u ermee akkoord alle regels in deze voorwaarden te respecteren. In geval van overtreding van deze gebruikersovereenkomst/voorwaarden, heeft Zelfhosting.com het recht om de account van de klant te annuleren en te stoppen, zonder enige kost of terugbetalingen. 

 


Zelfhosting.com behoort tot Kerfuffle VOF – Runksterkiezel 28 – 3500 Hasselt – België - BTW BE 0828.222.721